Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Blåsigt,blåsigt och kallt

Av Solweig - 25 juni 2008 21:14

En dag till med kallblåst. I går när jag kom hem ifrån brukshundsklubben och hade klippt gräs tog det flera timmar innan jag fått tillbaka värmen i kroppen, även fast jag inte var dåligt klädd. Men att sitta i blåsten på  gräsklipparen en hel timma blev kallt.


Det har varit lika dåligt väder i dag. Solen skiner, men det är bara på glasverandan som man kan vistas och njuta av solen. Ute är det kyligt fast solen skiner, sen kommer det en regnskur med jämna mellanrum. Det blir inte mycket och varar bara en liten stund men det är inte kul att vara ute i.


Så i dag har jag varit inne och sytt två sandsäckar till agilityn. Sedan var jag bort till Roger med dom och märkte hindret jag målade förra veckan.


I morron skall jag vara med Solveig granne och representera Handvävarna på en mässa som vi har i stan som heter Expo Norr.

Sedan på kvällen har jag ansvar för torsdagsträningen på klubben. Jag jag har inte ansvar för träningen, men jag ser till att det finns fika och att stugan är öppen.

Skall passa på att träna lite med Lina också. Det var länge sen sist.

Nu skall jag kolla fotboll Tyskland -Turkiet det kan bli en ganska intressant batalj.

 
 
Maggan

Maggan

26 juni 2008 17:15

Och vissa penionärer har tråkigt och inget att göra...du kan väll dela med dig till alla sysslolösa gamlingar =P mamma är mera upptagen nu än då hon jobbade =0))

KRAM

http://jackdows.se

 
Britta

Britta

26 juni 2008 22:08

Var försiktig med Lina och gräsklipparen!!
Det kanske inte fungerar precis likadant som med en vanlig motorklippare, mer skydd under??
Stinas mamma Alva, blev blind på ett öga. Hon sprang bredvid klipparen och skällde, en sten sköt ut och träffade henne mitt i ena ögat - det gjorde fruktansvärt ont och hon blev blind på det ögat. Sedan dess får Grålötens hundar aldrig vara ute när det klipps.
Jag låter heller aldrig mina hundar vara ute när jag klipper, varken med gräsklipparen eller trimmern.
Speciellt som både Bitte och Hippie helst vill anfalla dem. Stina bryr sig inte om dem alls,

http://www.oxberget.se

 
Ingen bild

Solan

27 juni 2008 13:38

Lina är lite rädd för klipptraktorn så hon håller sig på ganska långt avstånd. Den vanliga gräsklipparen vill hon skälla på, men den följer hon inte när jag klipper hemma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Solweig - 9 juli 2017 11:44

Finvädret har återkommit och man har rensat och gallrat så nu är man ikapp med ogräset. En kväll i veckan tog vi båten och for ner på Näkten, det var nästan vindstilla så det var nästan perfekt. Vi körde långdrag och jag fick två öringar, den på bi...

Av Solweig - 2 juli 2017 21:22

Vi har haft några dagar med jättefint väder. Ingvar har slipat och betsat alla tre broarna, han har också fixat fönsterbräda i ett av köksfönstren som ingen hade. Själv har jag nästan hunnit rensa alla rabatter klart, sen är det bara till att börja...

Av Solweig - 19 juni 2017 20:30

Tiden går fort när man har roligt, säger man ju. Men ibland går det fort även om man inte har så roligt. Jag för en ojämn kamp mot ogräset. Det har ju varit så torrt tidigare att ogräset har inte växt så mycket. Men i fredags kom det regn och sedan...

Av Solweig - 12 juni 2017 21:30


Vi har ett växlande väder med små regnskurar med jämna mellanrum. Man blir inte direkt blöt men det hindrar ju solen! Jag rensar i kapp med ogräset. Ännu ligger jag efter, hoppas hinna ikapp innan fredag e.m. Då skall jag åka till Maggan och gräv...

Av Solweig - 8 juni 2017 10:42

Efter ett långt uppehåll skall jag försöka återuppta skrivandet lit mer kontinuerligt. Det har inte hänt så mycket under uppehållet. Maken har gjort sin sytostatikabehandking klar nu för två veckor sedan. Han mår så där, men det går ju inte göra...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Östersunds väder

Väder Östersund

Superninjas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards